Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.we zijn weer een aantal stapjes verder, de koeling bijna in orde , ook zitten de 650's er nu passend onder. en zo nog het een en ander..

Fordson Super Major

ford-major
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.
we zijn weer een aantal stapjes verder, de koeling bijna in orde , ook zitten de 650's er nu passend onder. en zo nog het een en ander..

Reacties

valmet6400power
Netjes! Je maakt er wat moois van zo 😄 en met turbo zie ik?
ford-major
Jup dat klopt 😉
valmet6400power
@ford-major

Hoeveel pk moet ie gaan doen? 150 minimaal? 😮
ford-major
@valmet6400power die heeft ie nu al wel, wil eerst eens een jaartje ofzo standaard gaan rijden voor de sleepwagen met wat standaard aanpassingen haha , maar heb er al wel een grotere turbo liggen voor e.v.t hobbysport 😉 maar moet er dan nog een brandstofpomp met iets grotere plunjers bij hebben en div..
valmet6400power
@ford-major Onwijs! Dapper dingetje dan haha 😄 maar ja als je eenmaal begint blijf je aan de gang qua aanpassingen voor de sport klasse!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!