Foto van een Valtra C90, bezig met balen halen. :lol:. Foto is geplaatst door Valtrapowerr op 07-05-2013 om 20:37:22, met 13 reacties.

Valtra C90

Valtrapowerr
Foto van een Valtra C90, bezig met balen halen.

:lol:

Reacties

1055
Eerste balen van 2013?
Valtrapowerr
@1055 jazeker
KOETIE
Komt daar mais op?
Valtrapowerr
@KOETIE nee, hebben alvast 3ha gedaan. dat was nieuw ingezaaid, op een halve ha was een beetje veel kunstmest gekomen met afstellen van de nieuwe strooier. als we daar langer mee wachten kwam dat niet goed. de rest wachten we nog een week mee. nu is het er maar vast af, dat nieuw ingezaaid moet je niet te zwaar maaien, dan verpest je het gelijk weer, nu is het mooi schoon ook want er stond onkruid in (wat doodgespoten is) maar dat is nu ook mooi weg.
johndeere6230
@Valtrapowerr

dat luie ding rookt wel zeg 😛
Valtrapowerr
@johndeere6230 haha die is niet lui hoor
japie82
Viel de opbrengst mee?
Valtrapowerr
@japie82 mwa niet helemaal, van dit stuk 10 balen (1ha) en andere stuk 11 (1,8ha) maar geen spijt van, zeker die ene ha moesten we niet langer mee wachten, dan krijg je het er maar moeilijk meer af.
japie82
Dat verwachtte ik eigenlijk al, er staat nog niet zoveel gras, moet eerst eens een dag regenen. Er is onderweg nog niet eens zo heel veel gemaaid ook, viel ons op, ik had verwacht dat er wel meer aan de gang zouden gaan.
Valtrapowerr
@japie82 ja dat klopt, als we nu alles hadden gemaaid hadden we een hoop opbrengst gemist.
HJ_
Voer je dat nieuw ingezaaide jonge korte gras ook aan de melkgeiten? goed structuur tegen aan gooien of niet?
Valtrapowerr
@HJ_ ja klopt, ja klopt dit voeren we er in kleine mate bij. maar als we straks 'gewone' maaisnedes er van hebben, voeren we gewoon een hele baal in een keer en dan weer een grovere en dan weer een nieuwe...enz. gaat best (vorig jaar iig wel) 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra C90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!