Foto van een Case IH Maxxum MXU 130 X, het maisland op afstand zaaiklaar gelegd.. Foto is geplaatst door Husqvarna op 09-05-2013 om 12:21:51, met 7 reacties.

Case IH Maxxum MXU 130 X

171 foto's van @Husqvarna

Husqvarna
Foto van een Case IH Maxxum MXU 130 X, het maisland op afstand zaaiklaar gelegd.

Reacties

bart H
Hoe krijg je die vorenpakker op de cultivator?
Husqvarna
@bart H
Met de fronthef voorzichtig er opgezet, maar niet aan te raden, paar goeie sjorbanden omheen, heb wel alle machines moeten aan en afkoppelen, kopakkers met de vaste tanden gedaan, maar dan hoef ik ook niet weer heen 15km.
bart H
Oke das wel makkelijk dan
SJB533
Toch maar een karretje mee? 😛
Husqvarna
@SJB533
Karretje is wat lastig met zo'n lompe ploeg, denk maar gewoon 2x rijden, kan nu vorenpakker op het frontgewicht meenemen.
SJB533
@Husqvarna
Ik mag aannemen dat je wel handig met braadstaafjes? Kun je zelf een hele mooi ploegdieplader bouwen. Beetje fatsoenlijke dissel en hij kan mooi onder de cul of pakker door 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum MXU 130 X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!