Foto van een Vicon Vicontrol, bezig met poseren.[@Fendt-Farmer-Vario]Zoiets? :D. Foto is geplaatst door Husqvarna op 09-05-2013 om 14:41:51, met 9 reacties.

Vicon Vicontrol

171 foto's van @Husqvarna

Husqvarna
Foto van een Vicon Vicontrol, bezig met poseren.
@Fendt-Farmer-Vario
Zoiets? 😃

Reacties

Klopt, die knop linksboven gebruik je alleen bij het schoonmaken/laatstekunstmest er uit halen. Start en stop voor het strooien.
mrpieter
@Husqvarna heb jij toevallig ook enig idee hoe je de sensor aan moet sluiten?
heb vandaag zo'n computer van zolder afgehaald om als hectareteller te gaan gebruiken
Husqvarna
@mrpieter
Hoe aansluiten bedoel je, je moet een soort van rad in de velg gelast, een stalen ring met allemaal stalen busjes er zijdelings op in het wiel hebben en de sensor daar een aantal mm vanaf gemonteerd. De sensorkabel loopt bij ons naar het motortje die de schuif bedient, en van daaruit komen 2 stekkers naar het kastje.
Angelo368
Hoe bedoel je dat met die puls/20 meter, als je 20 meter gereden hebt met die knop ingedrukt dan stelt ie dat automatisch in ofzo?
casejxu
@Angelo368 dan weet hij hoeveel pulsen hij krijgt per 20 meter
Husqvarna
@Angelo368
Er staat knop in drukken, 20 meter rijden. Dan staat het aantal pulsen in het scherm en dan druk je op =, maar die kun je ook handmatig invoeren de volgende keer.
Angelo368
@Husqvarna oke haha, nooit geweten, zal het volgend voorjaar eens proberen, en die pijltjes knop geeft de gestrooide hectares aan vanaf het moment dat de stekker erin zit?
hobbyboer
@Husqvarna Ook nog op start drukken voor het rijden/pulsentellen?
Dat is bij de nieuwere versie wel zo namelijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Vicontrol ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!