Foto van een Steyr 8150, bezig met kilveren.. Foto is geplaatst door van Hoof op 21-05-2013 om 19:14:51, met 11 reacties.

Steyr 8150

van Hoof
Foto van een Steyr 8150, bezig met kilveren.

Reacties

selten
Dagje genieten denk ik zo 😃
van Hoof
@selten ja da wel maar hij staat nu door midden probleem in de versnellingsbak
selten
@van Hoof
Oeh duur klusje 😞
van Hoof
@selten het is nie anders hij stond vast in de M groep is meer het werk onderdelen wat kapot was viel wel mee alleen mogen er wel nieuwe syngro's in als ze nie te duur zijn 😉
selten
@van Hoof
Oh dan valt het wel mee ja 😄
Mf1155
Heb jij het zelfde probleem als de mijne. mijne schakelt nog wel. maar soms heeft de 2e er geen zin in. en ik wil de joune wel eens van dichtbij zien, ik zag jou wel langs jagen in milheeze, toen was ik aan het ploegen. ga jij naar panningen?
van Hoof
@Mf1155 bij mij bleef hij er vast in staan schakelde verder goed maar de syngromeshringen zijn versleten.. Da was nie het probleem maar nu ligt ie toch open dus ff kijke wat nieuwe kosten. Klopt ja had het gezien dat je daar aan het ploegen was
steyr-wanroy
Kijkt goed zo
sjonnies
Ex ijseldijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!