Foto van een New Holland TL 90 A, bezig met poseren. Onze carnavalswagenwagen van dit jaar.. Foto is geplaatst door cvdebegaaiers op 24-05-2013 om 10:36:53, met 11 reacties.

New Holland TL 90 A

cvdebegaaiers
Foto van een New Holland TL 90 A, bezig met poseren. Onze carnavalswagenwagen van dit jaar.

Reacties

Deutz-5006
Prachtig, me hande jeuken al om weer te gaan beginnen voor volgendjaar
cvdebegaaiers
Bij mij ook al, gelukkig kunnen we al in zomervakantie beginne
Deutz-5006
Ja bij ons niet bouwen op thema wat pas 11 vd 11 bekend word..
cvdebegaaiers
Bij ons hebben alle wagens en eigen thema omdat het gewoon nie meer lukt om m optijd af te krijgen
Deutz-5006
Nee snap het met zulke wagens, bij ons is het wel wat simpeler allemaal.
cvdebegaaiers
Oke haha, hoe heet jullie groep dan?
Sanderford
@cvdebegaaiers beginnen jullie in de zomer al?? Wij beginnen pas in september!wat voor materiaal gebruiken jullie?
Sanderford
@Deutz-5006 wij pakken ook allemaal een eigen thema. 😛
cvdebegaaiers
@Sanderford Wij beginnen al zo vroeg omdat we met heel weinig man zijn en dan heb je de tijd om het goed te doen.
Eerst maken wij de bewegingen van zwaar ijzer en oude landbouwmachines, dan maken wij de vormen met betonijzer. Dan gazen met kippengaas. Dan met bizonkit her en der papierjes(telefoonboek)zodat je makkelijk met papiermache kunt plakken, dan 3 keer plakken met telefoonboeken en dan latex er overheen spuiten dan kleuren en dailtais met verfspuit spuiten. Dan aantal optochten rijden, wagen slopen, papier opstoken, oudijzer naar oudijzer boer en goed ijzer bewaren. en dan zijn we weer 8 maanden verder
Sanderford
@cvdebegaaiers ah begrijpelijk! Is ook een beste wagen! Het idee is een bijna hetzelfde als bij ons wij ook eerst constructie met zwaar ijzer draaikransen assen lagers en elektromotoren. Daarna 6 mm betonijzer kippengaas dan 1 laag papier dat bruine uit de binnenkant van een voerzak. Daarna een laag wit erover gewoon a4 dan spuiten met autolak 1 optocht rijden 1,5 dag tentoonstellen en dan weer slopen. Ongeveer 6 a 7 maanden met gemiddeld 6 man maar ook uitschieters met plakken naar 25 man.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL 90 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!