Foto van een PZ CM 186 (staat niet in de lijst), bezig met poseren. Gisteren Cyclomaaier gekocht, volgend weekend proberen, heb er zin in!!

PZ CM 186

Gerrit GBo
Foto van een PZ CM 186 (staat niet in de lijst), bezig met poseren. Gisteren Cyclomaaier gekocht, volgend weekend proberen, heb er zin in!!

Reacties

cormickdriver
Ziet er netjes uit
Gerrit GBo
@cormickdriver Is ook een hele nette, beschermkleden zijn onbeschadigd en de kap is ook recht, geen deuken etc. Gewoon hele nette machine waar weinig mee gemaaid is.
rickjd
Zijn goede maaiers hoor , wij hebben een 186 en ik maai er jaarlijks nog best veel mee
Gerrit GBo
@rickjd Oké, heb er geen ervaring mee, we gaan het meemaken 😉

Zie dit spul nog veel draaien bij ons in de omgeving, daarom naar dit merk gekeken. Heb voor deze gekozen omdat ik kleiner domweg niet passend vind bij de trekker en groter, een 220 bijvoorbeeld volgens mij te zwaar is voor de hef.
johan6640
@Gerrit GBonette machine hebben ook en 186 gehad met kneuzer maaiden er jaarlijks ongeveer 160 ha mee en heel weinig kosten aan die maaier gehad
Gerrit GBo
@johan6640 Zat die kneuzer er al op? Kan je die er later opbouwen?

Wat is eigenlijk het verschil tussen een 185 en een 186?
johan6640
@Gerrit GBo wij hebben em toen nieuw gekocht met kneuzer er op.wat et verschil is weet ik niet.op die van jouw is wel en kneuzer op te zetten
hekwerk
Opbouwen hoeft niet eens. Het middelste stukje kap loshalen, kneuzer er inhangen en pennetjes vast = klaar. Op de plaats van het kapje naast de sticker moet je wel een aandrijfkastje monteren, dat is eigenlijk het enigste. Super simpel en degelijk.
Gerrit GBo
@hekwerk Bij dat kapje lijkt een aftakas-stomp uit te steken inderdaad, is er dus al op voorbereid?
Jasperfendt
@Gerrit GBo Ik weet nog wel eimand die een kneuzer te koop heeft
Gerrit GBo
@Jasperfendt Stuur ff een PB aub
Jasperfendt
@Gerrit GBo het is wel 110 km rijden voor je
Gerrit GBo
@Jasperfendt Stuur maar een PB, eerst maar eens zien of het de rit waard is 😉
SJB533
Ik, SJB533 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren PZ CM 185 (Poseren) naar Tractoren PZ CM 186 (Poseren)
Jasperfendt
@Gerrit GBo Hij is niet van mij maar lui in de buurt heben er een aan de weg staan met een bordje van te koop zal der is naar vragen
SJB533
@MarcoMFFAN
Dank voor de medewerking 😄

@jasperfendt
Is dat een TK186? Of een ander type?
marcoMFFAN
@SJB533
graag gedaan 😛
Jasperfendt
@SJB533 geen idee bedoel die van waninge aan de vledders.
Gerrit GBo
@SJB533 en @MarcoMFFAN bedankt voor het verplaatsen!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 186 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!