Foto van een Fiat 250, bezig met poseren.En het werkt nog ook..... Foto is geplaatst door fiatfan op 27-05-2013 om 22:11:09, met 18 reacties.

Fiat 250

fiatfan
Foto van een Fiat 250, bezig met poseren.
En het werkt nog ook....

Reacties

rudy
@fiatfan
1 dagje goed weer en al aan het schoffellen ,zonder chauffeur?
fiatfan
@rudy chauffeur moet even een foto maken, en zag toen een probleempje...help rudy!
rudy
@fiatfan
weet niet zo direct iets.
Boemrang
@fiatfan

Welk probleem, dat het allemaal zo lekker liep, is trouwens best een mooie foto, dat het oude spul nog zo mag werken...
RobDeutz104
Wat zijn dit voor stekken?
fiatfan
@RobDeutz104 laurier soorten Rob
RobDeutz104
@fiatfan
Ok, en dat worden struikjes?
fiatjuh
@fiatfan prachtwerk marcel!,ideaal trekkertje ervoor
fiatfan
@RobDeutz104 deze stekjes worden door ons aangekocht en begin voorjaar uitgeplant op bedden. dan blijven ze 2 jaar staan en worden 2x teruggemaaid om ze bossig te krijgen, en dan worden ze weer voor 2 jaar uitgeplant op 80x60 en worden het struiken van 125-150 cm. ze blijven dus 4 jaar bij ons..
fiatfan
@fiatjuh gisteren op weg naar dit perceel wat vlakbij ons ligt kwam ik een grote hakselaar en 2 fendt 930 erachter tegen. ik werd wel uitgelachen, maar daar geef ik dan weer niks om. ik wil echt niet ruilen...
fiatfan
@RobDeutz104 O ja, de stekjes op het bed waar de spuit over moet, is een lage soort. deze worden al de eerste winter in een 3 ltr pot opgepot en voor een jaar doorgekweekt in onze kas.
fiatgroep
Mooi werk zo met die fiat
fiatfan
@fiatgroep ja ging echt als een speer. ik moet er morgen nog even een vizier op zetten, dan kun je naar voren kijken en daardoor iets sneller rijden
fiatgroep
@fiatfan
ik heb ook nog zo,n 250 op breed spoor staan.
fiatfan
@fiatgroep t blijft een aparte gewaarwording op zo'n ding...
fiatteam
Ik heb die van mij 2 weken geleden net weer op normaal spoor gezet 😉 Het was even vrotten met een vooras die compleet vastgeroest zat, maar nu zit er een lading vet tussen en is hij soepel.
warmerbros
Dit is nou zo'n mooi klussie voor zo;n trekkertje kan niet anders dan genieten zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!