Foto van een Ursus c360, bezig met aardappels poten in een groentetuin.. Foto is geplaatst door ronald73 op 30-05-2013 om 12:59:43, met 5 reacties.

Ursus c360

114 foto's van @ronald73

ronald73
Foto van een Ursus c360, bezig met aardappels poten in een groentetuin.

Reacties

basia
@ronald73

Wat voor regels zijn ik Polen , wat aanhanger-beremming betreft ?
Je ziet trekkers vaak met luchtdruk installatie .
ronald73
@basia

De precieze lettertjes van de wet ken ik niet, maar bijna alle poolse wagens zijn uitgerust met luchtremmen. Van ouds af aan al eigenlijk. Vrijwel alle trekkers hebben daarom ook luchtreminstallatie, behalve importtrekkers uit landen waar luchtremmen niet zo toegepast worden (nederland bijvoorbeeld). Veel van mijn trekkers hebben geen luchtremmen, maar daar wordt bij de keuring niet moeilijk over gedaan. Gelukkig ben ik onderweg nog nooit politie tegengekomen met mijn hydraulische remmen, ik weet niet wat ze zullen zeggen. Oploopremmen heb ik hier nog nooit gezien.
basia
@ronald73

Bedankt voor je uitleg ;zoiets dacht ik ook al .
En zo lang ze de weg niet op gaan zie je vaak karren zonder remmen
Waar wij vaak komen ( Choinicze Brusy ) is het toch redelijk heuvelachtig ; dus goede remmen is toch wel nodig lijkt me soms .
ronald73
@basia

Ja, da's waar. In de heuvels of de bergen is het een heel ander verhaal als hier op het vlakke land 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus c360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!