Foto van een Case IH Maxxum MXU 130 X, schnauze voll. Foto is geplaatst door Husqvarna op 02-06-2013 om 10:37:33, met 17 reacties.

Case IH Maxxum MXU 130 X

Husqvarna
Foto van een Case IH Maxxum MXU 130 X, schnauze voll

Reacties

Fendt_favorit
Super maaiers!
Husqvarna
@Fendt_favorit
Ja we zijn zeer tevreden over 😄
Voor is 320 en achter 299, is die van achtermaaier van jullie een 320, en is dat nog een zware, die frontmaaier weegt bijna niks, maar de 299 hangt er wel in op de kopakker, haal ook altijd de hef en de cilinder aan, heeft die van jullie een kopakkercilinder en is die zwaar?
SJB533
Wat hej zitten maaien? Dikke bende op de kappen en grille...
Husqvarna
@SJB533
Ah die vieze pluisbende, en de voorste beschermzeil liet los fabrieksfoutje, maar dealer zou even de nieuwe er op zetten maar kuhn had te smalle gestuurd dus dan maar zonder zeil maaien en dan heb je dit dus 😃
SJB533
@Husqvarna
Ah, schuld van die jongens uit Geldrop dus... Heeft niets met natuurland te maken?
Husqvarna
@SJB533
Tja volgend jaar maar een paar weken eerder maaien denk ik 😞
SJB533
@Husqvarna
Schep mee. Onkruid uitsteken 😛
Husqvarna
@SJB533
Ja ghehe, hebben dit jaar alleen het nieuw ingezaaide laten spuiten, voorkomen is beter dan genezen
SJB533
@Husqvarna
Doorgaans kun je nieuw ingezaaid land ook met een bloter nog verbeteren. Zijn doorgaans pioniers zoals herderstasjes
Husqvarna
@SJB533
Ja, en hagewinde, theelepeltjes, her en der ridderzuring, meeldauw, maar was zwaar gekilverd en met vanalles aangevuld maisland en 1x losgetrokken met de smaragd dus zat nog vanalles aan de oppervlakte, en inzaaien in het voorjaar is altijd onkruid, landbuur heeft het wel geploegd en niet laten spuiten en stond werkelijk vol met meeldauw vorig jaar, en nu staat er nog vanalles in. Bovendien is de dosering maar 1/3 dus veel goedkoper.
dirkie ten hove
Mooie maaiers
SJB533
@Husqvarna
Meeldauw? Das een parasiet toch? 😃 Bedoel je melde? Dat is doorgaans ook met de bloter en klaar. Lokestangen zijn wel rommel. Of met de schep, of pleksgewijs een cocktail. (Glyfosaat, MCPA en MCPP). Theelepeltjes ken ik zo niet. Heb t vermoeden, dat je herderstasjes bedoelt. Hondebloemen komen ook wel op zeker?
Husqvarna
@SJB533
Eh ja melde bedoel ik, ik zal dat boekje er maar weer eens bij pakken, spuitlicentie van't voorjaar gehaald bij de Raket 😛, en anders smildegerroet, loakeblad misschien 😃
SJB533
@Husqvarna
Knopkruid? Kan m me niet heugen...
Fendt_favorit
@Husqvarna

Is idd een 320. Maar geen zware, modulaire bouw. Klapt ook schuin achter de trekker omhoog.
royd6806
Haha lijkt net een cormick met da gras op die grill

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum MXU 130 X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!