Foto van een Zelfbouw Balendrager. Bakken en braden... Foto is geplaatst door MF65 op 10-06-2013 om 19:49:18, met 8 reacties.

Zelfbouw Balendrager

MF65
Foto van een Zelfbouw Balendrager. Bakken en braden..

Reacties

jelledexta
Ik vind het gewaagd hoor
jelmer-mf
@jelledexta ik heb ze ook wel iets sterker gezien maar ben benieuwd
jelledexta
@jelmer-mf Misschien zijn de lassen uitstekend, maar zelfs dan vind ik het wel gedurfd om het zo te doen, uit een stuk met hoekijzertjes oid lijkt mij toch steviger.
kleineW
Hoe lang zijn die pennen dan waar de drager onderaan vast zit aan de voorlader? Die zou ik persoonlijk iets langer maken met een gat erdoor en een splitpen erin.. Ben je iig zeker dat ie daar niet uitschiet..
MF65
@jelledexta Foto's vertekenen, de onderste koker is 100x100x5 en wat er bovenop staat UNP 120. Ook de 30 mm pennen zijn lang genoeg, gaat geen kant op. Heb hem inmiddels al uitgebreid getest, geen probleem.
jelledexta
@MF65 Oke, dan vertekend dat inderdaad ja.
Husqvarna
Genoeg ervaring met die granit dingen, ga je hier 1,30 kuilbalen mee tillen dan gaat dan niet lang goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Balendrager ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!