Foto van een New Holland 2305, bezig met gras hakselen.Deze New Holland 2305 is zijn eerste hectare's aan het hakselen bij landbouwer Vermeulen uit Eeklo. Vorig jaar ruilde men hun Sperry NH 1895 in v

New Holland 2305

MMaarten
Foto van een New Holland 2305, bezig met gras hakselen.
Deze New Holland 2305 is zijn eerste hectare's aan het hakselen bij landbouwer Vermeulen uit Eeklo. Vorig jaar ruilde men hun Sperry NH 1895 in voor deze gele 2305. Een New Holland T 7540 met Record mestspreider en New Holland TM 135 met Record kipper voeren het gras weg.

Reacties

Benny Andersson
Zeer mooie foto. Enb een hele mooie site met veel foto's hebben jullie!
MMaarten
@Benny Andersson Dank je! Deze week houden we trouwens onze Oude hakselaars special 😉
nh1880
@MMaarten
Weet je bij wie hij deze machine gekocht heeft en waar hij dan de 1895 inruilde? Heel mooi materiaal en mooie foto's!
MMaarten
@nh1880 De 2305 kwam van een landbouwer uit Bassevelde. Of hij rechtstreeks daar gekocht is of bij de dealer weet ik niet. Wellicht kwam hij van bij New Holland dealer Vandamme uit Watervliet (B). Die 1895 was kapot dacht ik, of ze hem nog hebben of hij verkocht is weet ik niet. Ik heb er ook nog foto's van dacht ik. Verder heeft deze landbouwer ook nog een New Holland TX 34 waarmee ze graan en mais dorsen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 2305 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!