Dagelijkse bezigheid. Een half uurtje voer mengen en lossen.. Foto is geplaatst door hookwood op 15-06-2013 om 23:13:53, met 14 reacties.

Renault 551

hookwood
Dagelijkse bezigheid. Een half uurtje voer mengen en lossen.

Reacties

rickrenault
Mooie,renault is de opgeknapt of was die nog zo mooi
Jasperfendt
Is de deutz vut?
boegie
Pracht trekker!!
hookwood
@rickrenault De trekker is idd een aantal jaren geleden geheel opgeknapt.

Ik heb er inmiddels een paar dingetjes aan gedaan. Nieuwe gasdempers op de achterruit, een drukloze retour aangesloten en een stopcontact voor de wegerij aangelegd.

Daarnaast zijn er nieuwe pennen voor de hef besteld waar de trekstangen aan de trekker zitten. Werden wat dun. Daarnaast ook nieuwe kogels aan die kant en snelkoppelingen aan de andere kant.

Verder komen er nog bredere voorbanden (10.00 x 16) op en een paar originele frontgewichten erbij op.
hookwood
@Jasperfendt De Deutz is er nog. Was de enige trekker en dat was toch nog wel eens lastig.
rickrenault
@hookwood oke wij hebben ook bredere voorbanden met spatborden verder is die van ons technies 100% maar uiterlijk wat minder er komt nog een nieuwe keering waar de,trekstangen aan vast zitten en dan is die helemaal,lekvrij en de velgen worden ook nog geverft dan kan die wel,een paar jaar,mee het is,ooit nog de,bedoeling om alles,te spuiten
AW217
Ha JR, jij ook hier...
hookwood
@AW217 ik ben overal Anton
hobbyboer
Net trekkertje j.r. Kan die de mengwagen goed trekken?
hookwood
@hobbyboer Gaat tot nog toe prima. Zit natuurlijk ook niet veel in nu de koeien in de wei lopen. Buurman waarvan ik de menger kocht had er altijd een 45 pk cormickje voor staan dus dan heb ik met 60 pk voldoende vermogen. Zitten twee versnellingen op de mengwagen.
claasfan
Mooi trekkertje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 551 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!