Foto van een Fordson Power Major, mijn broertje, fordson word geheel opgeknapt.. Foto is geplaatst door fordson power op 17-06-2013 om 12:47:17, met 15 reacties.

Fordson Power Major

fordson power
Foto van een Fordson Power Major, mijn broertje, fordson word geheel opgeknapt.

Reacties

Deutz-5006
Mooi project, ziet er nog gaaf uit.
stannetje96
Waar zit je luchtfilter eigenlijk?
valt in ieder geval wel wat moois van te maken! 😄
Deutz-5006
@stannetje96 ligt er al een ford blok voor je achterbrug? 😛
stannetje96
@Deutz-5006 ken em er zo voor leggen hoor 😃
fordson power
Zat een trommel onder de motorkap daar zat luchtfilter in...
licht 2703e motor in 120 pk
berendn
@fordson power hallo, heb je deze trekker in oene gekocht?
fordson power
Hallo, daar wel ergens in de buurt volgensmij
wopke
Hallo trekkerfan leden, ik wil graag reageren op deze reacties, mijn zoon hier boven genaamd ''fordson power'' is 22 januari verongelukt met zijn Bromfiets 17 jaar is hij maar geworden zijn trekker lag helemaal uit elkaar hij wat druk bezig om de fordson helemaal in showroom staat te brengen vrienden familie en collega's hebben de trekker klaar gemaakt in 3 dagen , zodat Sijmen zijn laatste reis op zijn eigen trekker kon maken . we zijn nu op 2 oltimer shows geweest en aan komen weekend 23 aug gaat de fordson mee doen met trekkertrek in Oudemirdum waar zijn zus Maaike zal rijden .gr Wopke
@wopke Nog gecondoleerd. Het is vast een pittig zware tijd geweest of nog steeds. Zeer veel respect ervoor, en nog veel sterkte gewenst. Het is vast een zeer mooie trekker geworden/ of wordt een mooie trekker.
Alex Miedema
@wopke sterkte!!
@wopke

gecondoleerd wopke, sterkte
JD5620
@wopke gecondoleerd Wopke, heel veel sterkte!
Henk 1120
@wopke Alsnog gecondoleerd! Toch fijn dat het mogelijk is gemaakt, dat hij z'n laatste reis op z'n eigen Fordson mocht maken. Blijft voor de nabestaanden een onvergetelijke herinnering!
Hurli356
@wopke Lees het bericht nu pas, maar alsnog gecondoleerd. Mooi dat het mogelijk werd gemaakt door familie en vrienden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Power Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!