Foto van een Vervaet hydro quad zonder tank, krijgt nu volledige revisie en wordt opgebouwd tot bietenkar met een losklep op de zijkant, zal in september te zien zijn naast een nieuwe vervaet 617

Vervaet hydro quad

4 foto's van @Kenzy Focquaert

Kenzy Focquaert
Foto van een Vervaet hydro quad zonder tank, krijgt nu volledige revisie en wordt opgebouwd tot bietenkar met een losklep op de zijkant, zal in september te zien zijn naast een nieuwe vervaet 617

Reacties

RVM
Ex Tillaar Someren-Heide
Stef_S
Mooi concept, jammer dat het niet werkte.
Loeideutz
@Stef_S Wat werkte er niet?
Inter1246fan
@Loeideutz

De hydro quad. Hij sloeg niet aan bij de boeren en loonwerkers. Ze wilden 'm niet kopen. Geen idee waarom
Loeideutz
@Inter1246fan Vervaet staat voor 3 wielen? En bij 4 denkt men aan Vredo?
jeroen martens
Vredo werkt tog ook... Verveat heeft gewoon nie door gezet... Want het ding werkte volgens mij perfect bij van tillaar
dx11
@Loeideutz hydrotrike staat voor 3 wielen. Vervaet maakt meer dan alleen dat.
Vlugge Japie
Wat heeft deze gedraaid aan uren
Loeideutz
@dx11 Dat begrijp ik helemaal. Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die op het moment dat ze aan een vierwielig mestvoertuig denken, in eerste instantie niet aan Vervaet denken omdat Vervaet in het begin nogal reclame heeft gemaakt met het over de volle breedte aanrijden door het 3-wiel concept. En misschien werkt het hondegang principe van Vredo beter als bij andere merken. Ik denk maar effe hardop. Zie ze alleen maar werken.
dx11
Quote @Loeideutz:
En misschien werkt het hondegang principe van Vredo beter als bij andere merken. Ik denk maar effe hardop. Zie ze alleen maar werken.

Ja, klopt. toch is terraGator wel omgestapt. ik weet ook niet wat het grote verschil is
Loeideutz
@dx11 Hondegangprincipe is niet zonder problemen. Een loonwerker hier in de buurt heeft een Vredo met oplegger van de eerste reeks, 20,5 m3. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle 6 de wielen moet hij erg veel draaien. Wat nog wel eens net teveel is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet hydro quad ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!