Mijn oom heeft vandaag zijn MF 265 ingeruild voor deze Kubota M9540. De Kubota is van 2009 en heeft 118 uur gelopen als demo trekker bij Van Burgsteden in Achterveld.

Kubota M9540

danny_ford
Mijn oom heeft vandaag zijn MF 265 ingeruild voor deze Kubota M9540. De Kubota is van 2009 en heeft 118 uur gelopen als demo trekker bij Van Burgsteden in Achterveld.

Reacties

eicher4048driver
Mooi spul, dat is direct wat pk's meer, mag ik eens wat vragen? Wat spoorde je oom aan om een kubota te kopen? Want kubota in de landbouw komt niet zo veel voor.
danny_ford
De Kubota kostte evenveel als een MF 5455 van 2009 met bijna 3000 uur en de vaste dealer van mijn oom is ook Kubota dealer, wat de service makkelijker maakt.
bas930
Hij is er zeker op vooruit gegaan en vind dit een erg mooie trekker zo in combinatie met een voorlader. staat ook knap op de banden rondom.
Valtrafan
Quote @danny_ford:
wat de service makkelijker maakt.

volgensmij hebben ze daar nog nooit aan een kubota gesleutels is pas de 3e die ze hebben verkocht
711feldliebe
Effe ander kleurtje spuiten en dan vind k hem mooi! 😃
danny_ford
@Valtrafan
Dan is dit de eerste, want hier hebben ze een retourleiding op gebouwd en een extra ventiel, maar ik denk dat ze er nog wel meer gaan verkopen.
Abarth
Super! Zeker op deze banden!
fiatfan
Goede keuze!
dalton
@eicher4048driver Kubota is zeer in opkomst. Je ziet ze nu nog niet veel op bedrijven. Maar ik denk dat je ze steeds vaker zult gaan zien. Het zijn goede trekkers en zitten relatief nog best goedkoop in de markt.
fendtboertjes
@dalton en volgensmij zitten ze ook niet zo vol met elektrische troep.
danny_ford
@fendtboertjes
Klopt, er zit bijzonder weinig elektronica op, volgens experts is het een trekker die je met gewoon gereedschap nog prima kunt repareren. Er zit ook een dynamo van 45ampere in, omdat er geen enkele computer op de trekker zit.
jorn wijthmen
Wie is je oom als ik vragen mag?
ik zag hem laatst bij veldhuis staan, skier trekkertje hoor
Favorit614
@jorn wijthmen Dirk vd Streek in Zwolle
danny_ford
@Favorit614
Idd, klopt helemaal
jorn wijthmen
@Favorit614 oja van de streek achter de snelweg met die aangepaste trekker ofnie?
Favorit614
danny_ford
@jorn wijthmen
Geen aangepaste trekker, hij heeft een N121, een A93 en deze, volgens mij zijn deze allemaal standaard.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota M9540 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!