Foto van een John Deere 8310R, druk bezig met Bemesten bij joute meinema. Foto is geplaatst door 955xl fan op 30-06-2013 om 02:09:54, met 7 reacties.

John Deere 8310R

955xl fan
Foto van een John Deere 8310R, druk bezig met Bemesten bij joute meinema

Reacties

lost in a field
@955xl fan is het leuk daar bij Meinema in Alberta? ik zit bij een customcutter nabij saskatoon(saskatchewan) Feitsma services, hij is afkomstig van Alberta... die kennen ze daar waarschijnlijk ook wel
Snaky Bill
Ik werk for Jensson , komt ook uit Saskatchewan
custom combineer nu in Kensas u.s. met 16 combin`s en graantrucks en graincarts we gaan einde van de maand naar Nebraska we zijn in texas begonnen ,twee maanden geleden in de winterwheat, wel doorhalen elke dag dorsen ik rij met een Gleanerhebben we er twee de rest is John Deere ,ik ga slapen morge weer vroeg ook op sunday.
Deere Hunter
Mooi combinatie!
ljdekker
Met zuidberg betonblok voorop zo te zien.
955xl fan
@lost in a field

Ik werk voor spudwyk farms een uur ten zuiden van saskatoon.
Was gewoon even bij joute langs geweest om te kijken hoe het daar is omdat ik er misschien volgend jaar heen wil.
Maar iedereen klonk daar wel heel positief.
jobfendtvario
Is dit een mest transporter?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8310R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!