John Deere 1120, bezig met gras schudden in de uiterwaarden langs de Vecht.. Geplaatst door Henk 1120 op 08-07-2013 om 21:47:16, met 10 reacties.

John Deere 1120

John Deere 1120, bezig met gras schudden in de uiterwaarden langs de Vecht.

Reacties

Deere Hunter
Strakke trekker!
Henk 1120
@Deere Hunter Dank je 😉
Henk 1120
@RobertvdH Dank je 😄
RobertvdH
@Henk 1120 Geen dank Henk. Is gewoon een prachtige foto!
Henk 1120
@RobertvdH Je weet wel waar het is denk ik...
Hoe is het? Oogst weer bijna binnen? Ik zag de laatste tijd weinig bewegingen van jou hier op TF 😄
RobertvdH
@Henk 1120 Zekers weet ik waar dat is 😉 een prachtig mooi plekkie.
De oogst is binnen. Ik zal binnenkort wel eens weer een paar foto's plaatsen.
Henk 1120
@RobertvdH Hier in de buurt zijn ze ook met alles wat draait nog aan het aardappels, gras en mais oogsten. 't Is hier de laatste tijd behoorlijk nat geworden en de komende dagen wordt het er niet beter op.
RobertvdH
@Henk 1120 Ja, ik hoorde al berichten dat het hier en daar goed nat was. Bij jullie dus ook, zit er nog veel in de grond dan?
Henk 1120
@RobertvdH Nou ja, we mogen nog niet klagen als je naar het zuidwesten van Nederland kijkt. Maar hier zijn hier en daar nog wel wat percelen aardappelen die niet veel meer kunnen hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 en hebben de trefwoorden vooraanzicht en gras schudden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!