Foto van een Claas quantum 6800 s, bezig met gras inkuilen. Foto is geplaatst door Ruben-Wind op 09-07-2013 om 22:16:57, met 9 reacties.

Claas quantum 6800 s

1.305 foto's van @Ruben-Wind

Ruben-Wind
Foto van een Claas quantum 6800 s, bezig met gras inkuilen

Reacties

711feldliebe
Jullie zijn wel claas fan Ofniet ?
Ruben-Wind
@711feldliebe Dealer zit vlakbij en ze zijn niet zo duur als bijv. vicon.
Kamps
O das nieuw Ruben...
Ruben-Wind
@Kamps Wat is nieuw? Zover zit wittrock niet weg.
Kamps
Dat Claas goedkoper is dan vicon, misschien in gebruik maar in aanschaf maant t mekaar niks
Ruben-Wind
@Kamps Hangt er net van af, ze hebben altijd al claas ladewagens en dat zou ook wel zo blijven. Al moet ik zeggen dat ik het maar niks vind.
Kamps
En waarom vind jij het niks? Invoer is in vergelijk tot anderen zeer weinig onderhoud nodig, als ik zie hoe weinig onderhoudvwij hebben aan de kaweco thorium waar dezelfde invoer voor ligt...
Ruben-Wind
@Kamps Is te licht gebouwd naar mijn mening, vooral de achterklep is te licht gebouwd. En gewoon te klein. Bij de nieuwe claas wagens hebben ze dit beter aangepakt. Verder weinig problemen mee hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas quantum 6800 s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!