Foto van een Farmall Onbekend, bezig met poseren.Vanmiddag ook aangetroffen en wat het is ik weet het niet. Maar zal wel Farmall of Cormick zijn want daar stonden er 5 schuren vol van.

IFA RS 09

16.947 foto's van @oldtimergek

oldtimergek
Foto van een Farmall Onbekend, bezig met poseren.
Vanmiddag ook aangetroffen en wat het is ik weet het niet. Maar zal wel Farmall of Cormick zijn want daar stonden er 5 schuren vol van.

Reacties

lindehydrocart30
Dat is zo'n IFA RS-09 geval 😃
oldtimergek
@lindehydrocart30 en wat mag dat dan wel wezen.
lindehydrocart30
Een oost duits merk IFA. die hebben van alles gemaakt, dit is een werktuigdrager. type is denk ik RS-09. deze hebben een V2 motor achter tussen de wielen.
oldtimergek
@lindehydrocart30 ik ben net ff aan het zoeken geweest en het is inderdaad denk ik een IFA RS 09 geval.
SJB533
@lindehydrocart30
RS09-122 of RS09-124? 😉
ErDee
@SJB533 komt hij weer, ff met z'n kennis showen 😃
SJB533
@ErDee
Wie?
ErDee
@SJB533 jij 😃
SJB533
@ErDee
Ik heb slechts enige notie genomen van Oost-Duits materieel. Er zijn er, die meer weten van deze GT, dan ik van alle Oost-Duitse machines samen. 😉
mestyle
Een bekende 😄 hij heeft mooi spul he 😛
oldtimergek
@mestyle ja geweldig om daar rond te struinen. Hele serie foto, s staan op machinefreakz.nl in de serie oldtimer toertocht.
mestyle
@oldtimergek

wij gaan wel regelmatig bij hem langs, alleraardigse kerel. en mooi oud spul heeft die staan
SJB533
Ik, SJB533 en selten hebben dit object verplaatst van Tractoren Farmall Onbekend (Poseren) naar Tractoren IFA RS 09 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de IFA RS 09 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!