Foto van een Massey Ferguson 7618 Dyna-6 bezig met grasmaaien in Langerak en Ameide. De trekker en maaicombinatie is een DEMO van LMB H de Leeuw en vanochtend mocht loonbedrijf D. Blokland deze combin

Massey Ferguson 7618 Dyna-6

Valtrapowerr
Foto van een Massey Ferguson 7618 Dyna-6 bezig met grasmaaien in Langerak en Ameide. De trekker en maaicombinatie is een DEMO van LMB H de Leeuw en vanochtend mocht loonbedrijf D. Blokland deze combinatie uit proberen. Vertegenwoordiger van Vliet geeft uitleg.

Reacties

zetor4ever
Kijk eens wat een plaatje!!
zetor4ever
@Valtrapowerr
tis dat ik niet meer als 1 punt kan geven... anders had ik dat gedaan 😉
Valtrapowerr
@zetor4ever haha dankje 😉
gerrit power
Paste gelukkig wel daar op al die smalle lapjes.
Valtrapowerr
@gerrit power jawor ging best
japie82
Tijd terug hebben ze daar met 3 trekkers en 5 maaiers gemaaid, moest iemand foto's komen maken voor TF, kwam die pas toen ze klaar waren met maaien, haha
(was jij dat soms toevallig? :lol: )
Valtrapowerr
@japie82 nee dat was ik neit 😛 😉
Valtrapowerr
Ik, Valtrapowerr en case-valtrapower hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 7618 Dyna-VT (Gras maaien) naar Tractoren Massey Ferguson 7618 Dyna-6 (Gras maaien)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7618 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!