Foto van een Claas Liner 2800, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door 711feldliebe op 17-07-2013 om 22:10:44, met 10 reacties.

Claas Liner 2800

480 foto's van @711feldliebe

711feldliebe
Foto van een Claas Liner 2800, druk bezig met Poseren.

Reacties

Valtrapowerr
Wat ben je hier aant doen?
mfboer
@Valtrapowerr denk dat de tanden vervangen worden 😉
zetor4ever
@Valtrapowerr
volgens mij is hij bijna klaar met zijn zelfgemaakte hark 😉
Valtrapowerr
@mfboer bij zon nieuwe hark?
Valtrapowerr
@zetor4ever dan mag hij voor mij ook wel zon hark maken 😛
zetor4ever
@Valtrapowerr
haha, voor mij ook wel 😃
711feldliebe
@zetor4ever de armen zat te veel spelling op. Dus d fabriek wil ze terug hebben. We hebben er allemaal nieuwe aangezet met geen spelling. Omdat er harken waren waar de armen nie pas de of krom waren dus de hark is weer als nieuw 😃
711feldliebe
@mfboer er] de armen zat te veel spelling op. Dus d fabriek wil ze terug hebben. We hebben er allemaal nieuwe aangezet met geen spelling. Omdat er harken waren waar de armen nie pas de of krom waren dus de hark is weer als nieuw 😃 nee geen nieuwe tanden dat ding is een jaar oud. .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Liner 2800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!