Foto van een Ahlmann AZ 10, bezig met .. een hydraulisch klusje :P. Foto is geplaatst door Husqvarna op 17-07-2013 om 22:26:55, met 9 reacties.

Ahlmann AZ 10

Husqvarna
Foto van een Ahlmann AZ 10, bezig met .. een hydraulisch klusje 😛

Reacties

VONKNEWHOLLAND
Olie druk is sterker als bloeddruk 😉
_adams
Werkt dat goed zo, wij doen het met onze az 85 altijd met de puinbak, eerst het meeste er afscheppen en dan de bak plat zetten en het laatste zand eraf zwenken.
HOOIJMAN
Ik schep bijna niks , en t plastic blijft heel
HOOIJMAN
...
_adams
Duurt dat niet lang? wij hebben normaal binnen de 10 min de kuil bloot 😄
VONKNEWHOLLAND
Ik doe het met de kraan 😄
Husqvarna
@_adams
Ja gaat niet zo gauw door het plastic, en dat er dikke bult op ligt is geen probleem, valt er vanzelf af, met de puinbak ga je er wel gauw door heen, deze schuif is "gemodificeerd " 😃 gewoon een krom stuk balk af geslepen werkt mooi op de schuine zijkanten.

@HOOIJMAN
Ja precies er af scheppen is helemaal niet nodig, een beetje schuin schuiven of het valt er vanzelf een keer af, soms kleine beetjes met de schop. Ik heb het wel eens met een trekkerband geprobeert, totdat de lepels er door gingen ghehe
Wolfshaartje
Wij doen het met een liebher 310 gewoon met de bakdat wil ook heel best
Maar die shovel van die foto is er laatst hier nog van afgebrand

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 10 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!