Foto van een New Holland Balenpers, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Heldern op 20-07-2013 om 15:34:19, met 8 reacties.

New Holland Hayliner 278

Heldern
Foto van een New Holland Balenpers, bezig met poseren.

Reacties

basia
@Heldern

Doet ie het nog ?
Heeft zijn beste tijd wel gehad zo te zien .
Heldern
@basia

Knopers moeten naar gekeken worden.
looman
Alleen de knopers ? 😉
Heldern
@looman

Ja we hebben er toen iemand bij gehad die doet ook veel met oldtimer tractoren. En toen hij er bij was deden de knopers het goed. Hij zal ze wel op 1 of andere manier afstellen. Maar daarna toen hij vertrokken was deden ze het niet meer. En hij zei toen dat de knopers niet 100% meer waren.
SJB533
Ik, SJB533 en JD3010 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland Balenpers (Poseren) naar Tractoren New Holland Hayliner 278 (Poseren)
looman
Knopers is ook wel ff stukkie moeilijker dan tractoren. Als er maar niks afgebroken is, of gedemonteerd, dan valt het vaak nog wel mee. Belangrijkste is het juiste touw, scherpe touwmessen, en uitlijning/timing naalden tov knopers.
looman
@Heldern aub 2x mijn reactie verwijderen, ging iets mis.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Hayliner 278 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!