Foto van een Schaffer 8090 die we op demo hadden gekregen. Dit om de vergelijking te kunnen maken tussne een middenknikker , verreiker en onze eigen schranklader . Categorie 8090 bestaat nog niet geli

Schaffer 8090

O N
Foto van een Schaffer 8090 die we op demo hadden gekregen. Dit om de vergelijking te kunnen maken tussne een middenknikker , verreiker en onze eigen schranklader .

Categorie 8090 bestaat nog niet gelieve te verplaatsen.

Reacties

morel
En hoe is die bevallen? naar wat gaat u voorkeur nu?
O N
@morel Niet zo goed eigenlijk , we kwamen echt kracht tekort en vooral hydraulische kracht dan .
Aangezien deze schaffer maar 82l gaf en onze schranklader er zelfs 87 geeft waren we snel teleurgesteld (geen 2 bewegingen tegelijk , kan geen volle bak mest uit de put trekken ) en qua handigheid vind ik het zwenken van de arm niet comfortabel en stabiliteit is ook niet wat het moet zijn .

Ik vond de vereiker demo handig maar men vader iets minder maar in contrast met de bobcat is het natuurlijk lomp , ik vermoed dus dat de voorkeur bij een bobcatje zal blijven
O N
Ik, Trekkerman Tom en Alex Miedema hebben dit object verplaatst van Tractoren Schaffer onbekend (Poseren) naar Tractoren Schaffer 8090 (Poseren)
luckas22
Iemand dat ken heeft schaffer 4560t en die gaat vanachter omhoog voor beetje gewicht in bak en rap klinken
schaffer336
Ja te weining contragewci
hten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 8090 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!