Oogstdag bij firma joling in roswinkel.Ferguson 35 4 cil smalspoor.. Foto is geplaatst door jopford op 12-08-2013 om 21:19:21, met 7 reacties.

Ferguson TED Smalspoor

jopford
Oogstdag bij firma joling in roswinkel.
Ferguson 35 4 cil smalspoor.

Reacties

RobDeutz104
Mooie smalspoor Ted
jopford
Ted? nee jop....
sikuman
Ted of tea
Trekkerman Tom
Dit is een Ferguson TED Smalspoor.
dickt
Ik, Trekkerman Tom en Deutz-oldie hebben dit object verplaatst van Tractoren Oldtimers Meerdere (Poseren) naar Tractoren Ferguson TED Smalspoor (Poseren)
Thomas88
Om iedereen even uit de droom te helpen, het is een TEL, officiële type voering voor de door Ferguson geproduceerde Vineyard modellen. Er waren drie verschillende modellen, de Franse FF30DS niet meegerekend namelijk:

TEC - smalspoor trekker op benzine met de Continental Z120 en later met de 80 MM Standard motor

TEK - smalspoor trekker op benzine met de 85 mm Standard motor

TEL - smalspoor trekker op Benzine/peteroleum met de 85 mm Standard motor.

Deze trekkers waren erg populair in Frankrijk waar er dan ook redelijk veel in licentie gebouwd zijn door de Hotchkiss firma, de Franse assemblage lijn van Ferguson.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson TED Smalspoor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!