Mooie Krone demo in Goes!Binnenkort te zien op; http://www.trekkertrekker.nl. Foto is geplaatst door Boerenjongen16 op 21-08-2013 om 08:17:34, met 14 reacties.

Krone Meerdere

Boerenjongen16
Mooie Krone demo in Goes!

Binnenkort te zien op; trekkertrekker.nl/

Reacties

thomie22
Mooi!!! Ik ga morgen naar de demo in Zwolle. Is iets dichterbij. 😄
ricooo12
Mooi!
mf topper
Top foto
Wim3065
Zijn jullie in bezit van photoshop? Of Aperture (mac) of iets in die aard?
Boerenjongen16
@Wim3065 Nope! Ik bewerk al een paar jaar geen foto's meer voor onze site zelf, kost me te veel tijd. ( Plaats er alleen me naam in. )

Alleen voor opdrachten bewerk in de foto's iets tot ze precies naar mijn zin zijn, maar meestal is dat de originele foto zelf al. 😄
Wim3065
@Boerenjongen16

Oh oké! Als je je shadows van deze foto wat uittrekt heb je een veel duidelijker beeld, daarmee dat ik het vraag 😉. Jullie halen dus ook opdrachten binnen? Iets wat bij ons precies onmogelijk lijkt om te doen? Mag ik vragen voor welke bedrijven. Ik hoef daarbij geen namen, maar gaat dit om constructeurs of loonbedrijven of anderen...? Wij willen iets gaan doen met video, maar alles word precies in het bedrijf zelf gedaan 😄.
Boerenjongen16
@Wim3065 Voornamelijk grote fabrikanten en landbouwmechanisaties, maken wij films voor, zijn we in gespecialiseerd zou je kunnen zeggen. 😄
JD6930
Quote @Boerenjongen16:
@Wim3065 Voornamelijk grote fabrikanten en landbouwmechanisaties, maken wij films voor, zijn we in gespecialiseerd zou je kunnen zeggen.

Wat dat betreft zijn jullie erg goed op weg ja. Als ik jullie filmpjes zie, Boerderij bijv. kan er maar amper aan tippen.

Net als bij de foto's, zijn ook vaak prachtig net als deze.
Boerenjongen16
@JD6930 Voor opdrachten bewerken we foto's altijd na, om net dat beetje te krijgen. Voor TF.nl en eigen site bewerk ik geen foto's na.
JD6930
Quote @Boerenjongen16:
@JD6930 Voor opdrachten bewerken we foto's altijd na, om net dat beetje te krijgen. Voor TF.nl en eigen site bewerk ik geen foto's na.

Oke.
Ritchie
K hoorde dat gisteren dat jullie mijn oom ook op de foto hadden gezet haha, ben benieuwd 😉
Boerenjongen16
@Ritchie Jhaha klopt! Met de MF! 😄
Ritchie
@Boerenjongen16

Hij was spijtig genoeg al klaar mee zaaien hoorde ik, volgend jaar kun je de nieuwe combi bewonderen 😉 Én de nieuwe ploeg haha..

Hij had ook al op Agrifoto gestaan, maar vond 't wel mooi zeetie haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Krone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!