Foto van een New Holland TX 62, bezig met maaidorsen. Op de achtergrond een NH tm135, met 3-as vrachtwagenaanhanger die het transport verzorgde. Hier werd het ras Tabasco gedorsen. De opbrengst bedroe

New Holland TX 62

429 foto's van @_-_Bluepower_-_

_-_Bluepower_-_
Foto van een New Holland TX 62, bezig met maaidorsen. Op de achtergrond een NH tm135, met 3-as vrachtwagenaanhanger die het transport verzorgde. Hier werd het ras Tabasco gedorsen. De opbrengst bedroeg 7800kg/ha, met een vochtpercentage van 14.6% Gezien de natte omstandigheden bij het zaaien, was dit nog een vrij goede opbrengst. Beter was geweest om niet te zaaien, maar omdat dit perceel nog gekilverd moet worden voor eind augustus, was de enige optie toch zaaien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TX 62 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!