Foto van een International 844 S, bezig met mijn nieuwe bijreider aan rondrijden. Foto is geplaatst door timotje112 op 23-08-2013 om 21:19:35, met 10 reacties.

International sjomp

106 foto's van @timotje112

timotje112
Foto van een International 844 S, bezig met mijn nieuwe bijreider aan rondrijden

Reacties

DANOONTJE POWERR
Gelieve geen foto's van wat je er verder mee doet 😃
timotje112
@DANOONTJE POWERR 😉 wouter had al wilde gedachtens haha.
maar er het wordt een sara voor een kennis
fendterik
He timo heb je een nieuwe vriendin op de trekker?
manus
Ik, brauheist en gypCaseXL hebben dit object verplaatst van Tractoren International 844 S (Poseren) naar Tractoren International sjomp (Poseren)
timotje112
@fendterik ja mooi nie haha
GD tuning Garyp
Hedde die remmerij weer voor elkaar?
timotje112
@GD tuning Garyp ja ik was dermee naar een mechanisatsiebedrijf geweest en die zei dat de achteras rustig 60 70 graden warm mag worden. hij heeft alleen 2 veertjes vervangen bij de rem, omdat het pedaal beetje hing.
GD tuning Garyp
@timotje112 oke, ik moet ook noh ff 1 van die veertjes vervange trouwens...
timotje112
@GD tuning Garyp nja ik vertrouw hem derop dat gewoon goed is maar ging stukkie toeren nou hij de olie derin stond nog net niet te koken denk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!