Foto van een Valtra C90, bezig met balen halen.. Foto is geplaatst door Valtrapowerr op 01-09-2013 om 09:07:47, met 10 reacties.

Valtra C90

Valtrapowerr
Foto van een Valtra C90, bezig met balen halen.

Reacties

johndeere6230
@Valtrapowerr

stropak erin als extra contagewciht>?? 😛
Loeideutz
@johndeere6230 Waarom niet? Contragewicht is contragewicht. Het grootste nadeel van dit systeem. Is dat je meer ruimte nodig hebt om te manoeuvreren.
hert
Wegbermen zelf gemaaid ?
johndeerefavo
@johndeere6230 zelf onze trekker kan er zonder 😃
Valtrapowerr
@johndeere6230 kwam gewoon zo uit sochtends met stroblazen, heb liever dat er minder in zit dan kan ik de klep verder dichtdoen en dan istie wat korter. ¨

@Loeideutz Klopt helemaal, maar dat ding hangt er altijd achter dus ik weet niet beter daar wen je wel aan. alleen op de weg is het net niks want je ziet minder en mensen achter je zien je lichten niet of slecht.

@hert Is voor familie, die hebben het idd zelf gemaaid.

@johndeerefavo ja onze ook wel maar dit is stabieler
johndeerefavo
@Valtrapowerr zo kun je er geen wagen achter hangen ja ? 😞
Valtrapowerr
@johndeerefavo Voor 5 balen die overal heen liggen is dat geen ramp zeker.. en anders rijden we er met een andere trekker en wagen bij.
johndeerefavo
@Valtrapowerr ow zo , waren dit zware pakken ? Ik heb gister 35 pak op afstand gehaald , dat waren best zware pakken 😉
Valtrapowerr
@johndeerefavo mwa viel wel mee bje van dat dijk spul word niet bemest dus is niet zo zwaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra C90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!