Foto van een Holder Onbekend, bezig met poseren. Holder E 4. Foto is geplaatst door AG35 op 08-09-2013 om 15:14:48, met 15 reacties.

Holder E 4

AG35
Foto van een Holder Onbekend, bezig met poseren. Holder E 4

Reacties

brauheist
Wat is dit voor iets
AG35
@brauheist Dit is een hakfrees of motorfrees. Er zit nu een freesbakje aan van 10cm, is om tussen de rijen te frezen. Dit is het smalste, je kunt de breedte eenvoudig in stappen van 5cm veranderen.
manus
Ik, AG35 en brauheist hebben dit object verplaatst van Tractoren Holder Onbekend (Poseren) naar Tractoren Holder E 4 (Poseren)
SJB533
@manus
Je hebt natuurlijk wel door, dat de categorie dubbel staat, hè Leon?
manus
@SJB533

Sorry heb ik wat gemist of misdaan!!!!!
SJB533
@manus
Categorie was net gemaakt 😉

@TurnMeLoose
Would you mind? 😉
manus
@SJB533

Oke sorry ik dacht ik help @AG35effe
AG35
@manus Het ging zo snel. Er staan nog meer Holders die verplaatst kunnen worden. Bij Holder onbekend, heb het type erbij gezet, en de suggestie gedaan.
manus
manus
mestyle
Waar jij je zilveren steun in hebt die koker. Die is waar een pen in kan toch om de frees wat af te remmen. Zou je wat maatvoering daarvan kunnen doorgeven ?
AG35
@mestyle
Dat is, meen ik om een tandje in te zetten, om die paar cm in het midden los te maken, die de frees niet pakt.
Zal de maten een keer opmeten.
mestyle
@AG35

Ah zo. Ik zie er bij veel gewoon een as van een rond 15/20 inzitten. Die je volgens mij in de grond drukt om tegen te gaan dat de frees er vandoor.gaat.
AG35
@mestyle
heb even gemeten aan de koker, het is 40x20 koker met ronde kanten, zoals het handvat van de kruiwagen. de voorste buis past uiteraard in de e4 de achterste is net zo lang, en er past rond 12 in. de hart op hartmaat van de buisjes is 21.5cm en het hoogteverschil 8cm

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder E 4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!