Foto van een Holder Onbekend, bezig met poseren. Holder E 4. Foto is geplaatst door AG35 op 08-09-2013 om 15:14:54, met 11 reacties.

Holder E 4

AG35
Foto van een Holder Onbekend, bezig met poseren. Holder E 4

Reacties

De plaatjesman
@AG35 haha ik zeg ,geen trekker maar toch wel leuk, en netjes opgeknapt.
AG35
@De plaatjesman Dank je. Maar is wel bedoelt om te gebruiken in de land/tuinbouw, en dat is toch de bedoeling. Het is ook altijd moeilijk, wanneer is het een trekker, als het wiel wel aangedreven is, als er 2 wielen zijn, of moet het een 4 wieler zijn?
De plaatjesman
@AG35 voor mij is een trekker een 4 wieler, maar dit is een mooi gemotoriseerd freesje voor het land en tuinbouw gebruik dus mijn mening is, super zet er maar bij ,met alle complimenten.
SJB533
Ik, AG35 en manus hebben dit object verplaatst van Tractoren Holder Onbekend (Poseren) naar Tractoren Holder E 4 (Poseren)
RobDeutz104
Apart modelletje, wel echt netjes!
AG35
@RobDeutz104 Dank je.
fiatfan
Echt mooi! nog nooit in het echt gezien
Deeretown
Zo een hebben wij er ook al eens verhandeld, echter die was groen (en nee, niet van de alg)...
AG35
@Deeretown Ze zijn origineel oranje, waarschijnlijk dit de eerste oranje Holder. De opvolger is weer groen en later weer oranje....... Ze keken niet zo nauw 😄
mestyle

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder E 4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!