Foto van een Onbekend lang niet wies :P, bezig met poseren.dit was wel even wat aparts,het is een sproei vliegtuig ook wel een sprayplane genoemt.deze sproeit met gps hij heeft een gps systeem om het

Onbekend lang niet wies :P

gerben
Foto van een Onbekend lang niet wies 😛, bezig met poseren.dit was wel even wat aparts,het is een sproei vliegtuig ook wel een sprayplane genoemt.deze sproeit met gps hij heeft een gps systeem om het veld te vinden en een aparte gps om te zien waar wel en waar niet gespoten is.ze vliegen 5 meter boven de grond en gaan onder hoogspanings kabels door.landen om bij te vullen doen ze gewoon op de weg!

Reacties

marco steyr
Hier doen ze het nog op de vlaggetjes 😛
gerben
@marco steyr wie houd die vast dan?
marco steyr
@gerben een bamboestok die in de grond staat
Benny Andersson
Het is een PZL M18 Dromader, gebouwd in Polen. Groot, goedmoedig, voorspelbaar. Ziet er wat lomp uit, maar het is een geweldig goeie spuitkist.
gerben
@Benny Andersson oke bedankt voor de info!dat het een pools vliegtuig zou zijn had ik niet verwacht omdat dit in canada was.
Benny Andersson
Dat ligt inderdaad niet zo voor de hand, maar blijkbaar is het zo'n goed vliegtuig dat hij ook in Canada wordt gebruikt, en ook bijvoorbeeld in Australië en de USA.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend lang niet wies :P ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!