Foto van een Pottinger Euroboss 330H, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Heldern op 25-09-2013 om 17:53:13, met 11 reacties.

Pottinger Euroboss 330H

Heldern
Foto van een Pottinger Euroboss 330H, bezig met gras inkuilen.

Reacties

Newholland-Fendt
Veengrond?
newholland6640
Niceee!
larss
@Heldern
als dit veengrond is, is een tandem dan niet beter voor de verdeling? of wringt dat teveel? (ik heb totaal geen ervaring op veen)
Rens406
Zal meschien wel iets te maken hebben dat het meschien grond is van staatsbosbeheer ofzo dat er geen groot materieel op mag ?
larss
@Rens406
maar dan zou er als nog wel een tandem onder mogen als het niet zou wringen denk ik.
Rens406
Dat meschien wel ja maar een enkel asser stuur je net wel overal wat makkelijker in.
gerjan600
@larss dit is zelfde efdect als dubbel twin shift, nu heb je de helft op een spoor als bij tandem als je snapt wat ik bedoel. Veen veert ook heel erg dat zal die nu ook minder doen door het brede spoor (de vier wielen p een rij)
Heldern
@Rens406

Dit is in het Reestdal nabij Balkburg.
En dit is een stuk veengrond. tandem gebruiken we inderdaad niet omdat eerder wringt
Hurli356
@Heldern Bij ons in de buurt heb ik ook wel 's combinatie gezien van staatsbosbeheer met een iets grotere Pottinger, hadden dan een tandemasser met 2x 4 wielen op rij. Was ook om op de natte natuurgrond meer draagkracht te hebben.
newholland6640
Deze combinatie heb ik nog op de foto staan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger Euroboss 330H ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!