Foto van een Mengele SH30H, bezig met poseren. lager rot dus moest de rol uit er elkaar. kan iemand vertellen hoe precies een metaaldetector werkt? zijn ze     storingsgevoelig? met het warm stoken is

Mengele SH30H

sebas deutz150
Foto van een Mengele SH30H, bezig met poseren. lager rot dus moest de rol uit er elkaar. kan iemand vertellen hoe precies een metaaldetector werkt? zijn ze storingsgevoelig? met het warm stoken is de kabel verbrand we hebben het nog nooit gebruikt dus we twijfelen om we de kabel nog te repareren.

Reacties

john deere 7810
@sebas deutz150

die gebruik je altijd 😉 als je deze er af laat en je krijgt er een stuk ijzer in.
Fendt926Driver
Quote @sebas deutz150:
kan iemand vertellen hoe precies een metaaldetector werkt?
is een redelijk zwaar electromagneet die binnen in de rvs behuizing zit en reageerd op ijzer. behuizing draaid magneet zit altijd onderin. zal nog iets bij zijn voor de reactie snelheid maar dit zijn de grote lijnen.
kan me ook niet herinneren dat de metaaldetector er bij ons in de mais ooit door gegaan is.
sebas deutz150
Maakt uit uit de er roest van bus op de magneet zit?
Joop3
Mocht je het niet weer inbouwen, heb ik wel belang bij alle delen van de metaaldetector!
sebas deutz150
@Joop3

wij hebben geen andere invoerrol dus hij gaat zo weer in elkaar, helaas
Joop3
@sebas deutz150 Ruilen we volgend jaar wel. Ook bij de elektrokast, en nokkenrad + pal e.d. heb ik belang. Hoeft ook niet voor niks....
sebas deutz150
@Joop3

als je het zelf komt monteren en 6 nieuwe invoerkettingen er bij geeft hebben we een deal 😃
sebas deutz150
@Joop3

heb jij een goede aftakas over voor de mengele die tussen de trekker en de hakselaar zit?
Joop3
@sebas deutz150 Nee, niets over. Ik ben afgelopen week ook met stukjes aan het verzamelen geweest, om te kunnen hakselen met de Champion 3000 van een kameraad. Het stukje (aftakashelft) dat ik overhad heb ik ook weer uitgeleend aan een bekende. Maar daar kun jij niets mee, is voor een dikke stomp aan de trekkerzijde. Hoezo? Problems?
sebas deutz150
@Joop3

nee het is aan de hakselaarzijde, het is uitgelopen dus een nieuw kruis is ook geen opties. dan kijken we maar of het betaalbaar is om iets nieuws ervoor te bestellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SH30H ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!