Foto van een Peecon Cargo 28000, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johnnydutch op 10-10-2013 om 23:23:20, met 6 reacties.

Peecon Cargo

johnnydutch
Foto van een Peecon Cargo 28000, bezig met poseren.

Reacties

rickjd
Mooi hoor !

nieuwe trekker erbij ?
johnnydutch
@rickjd nee, heb de kar erachter gebouwd. Trekhaak veranderd, LS opgebouwd en electra. Voor meer foto's zoek 'STEQCAN' op fb
redprideworldwide
@johnnydutch

Die amerikaanse Puma's komen van Basisdon waarschijnelijk?
Hoe is de reputatie van de Puma cvx in de states?
rickjd
Gezien ! mooi hoor , naast landbouwer ook maar importeur geworden?
johnnydutch
@redprideworldwide Ik heb nog nooit van Basisdon gehoord, deze komt van Reis. Over de reputatie van de Puma weet ik niet veel, af en toe zie je er een. Ik heb nu 3 dagen met deze combinatie gereden, en als je het mij vraagt had ik die tractor na een dag al omgeruild bij de dealer voor een powershift. De Puma's hier kunnen niets tillen (maar 3800kg in de hef) en een jank-cvt bak eronder. Ik ben niet erg onder de indruk. Sorry dat ik het zeg, want ik weet dat je case fan bent 😉 Ik heb vele malen liever een magnum dan deze puma.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Peecon Cargo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!