Foto van een Farmall D-217, bezig met poseren. Volledig klaar en op naar de nieuwe eigenaar. :)http://www.mccormickihc.tk

Farmall D 217

IHC-power
Foto van een Farmall D-217, bezig met poseren. Volledig klaar en op naar de nieuwe eigenaar. 😄
mccormickihc.tk/

Reacties

matty
Wat prijsplaatje ongeveer voor spuitwerk?
Heb trouwens nog wat wielgewichten liggen van een 724 en een 423 .Ook nog een opbouwraam met koffergewichten voor een 824.
IHC-power
@matty dat hangt van de grootte van de trekker af en van hoe goed je het wil hebben. 😄
Heb je foto's van die gewichten?
deutz110
Weer een mooie cormick uit als nieuw
matty

IHC-power,
Ik heb een IH 533 bouwjaar 1989 met de orginele kabine erop en vierwiel aangedreven en wil deze laten spuiten.Trekker is puntgaaf van plaatwerk en lekt ook nergens olie.Er staat een Quike Industrielader opgebouwd in zwarte kleur.
Ik wil hem laten spuiten omdat de kleur verweerd is door weersomstandigheden.Daarom graag een richtprijs.
Gewichten ga Ik misschien verkopen.
Kunnen misschien handelen , wie weet.

Matty
Oldtimer-fan
Prachtig geworden!
IHC-power
@matty het probleem is dat wij normaalgezien geen trekkers voor andere mensen restaureren. Alleen hobbymatig voor onszelf. Je kan altijd es een foto van die 533 naar mijn emailadres sturen, dan kunnen we nog zien. 😄 Emailadres is: hoogmartensrob@hotmail.com

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall D 217 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!