Foto van een John Deere 9640 WTS + nieuwe Capello 8 rijen maisplukbek, bezig met poseren.Like us on Facebook:[url=https://www.facebook.com/pages/Cuyckens-SA-NV/486082271460185][b][color=#008000]Cuycke

John Deere 9640 WTS

Foto van een John Deere 9640 WTS + nieuwe Capello 8 rijen maisplukbek, bezig met poseren.

Like us on Facebook:
Cuyckens

Reacties

Theuny
Anno 2019, Groven is gestopt met loonwerk. Maar in de zomer begon hij toch nog met het dorsen van graan met deze JD WTS. Maar spijtig voor hem brandde deze JD uit... 😢
Fendttrisixfan
Dacht dat cuykens gestopt was? Of ben ik nu helemaal mis
@Fendttrisixfan Cuyckens is inderdaad gestopt, geen officiële JD-Kuhn, etc dealer meer, dat is nu AgriGeer op een andere locatie.
Theuny
@StijnTheDeereDriver Klopt het dat Groven een occasie maaidorser gekocht heeft?
@Theuny Yes dat klopt, de WTS is vorig jaar afgebrand toen het zo heet was, dit is vervanger T560:
Theuny
@StijnTheDeereDriver Had ik al gezien 😅 daarom dat ik het even vroeg voor de zekerheid. Dacht dat Groven ook gestopt was met het loonwerk, net zoals Claikens? Of heb ik me daarin vergist? En had Groven ook geen JD 2266??
@Theuny Het is nu de kleinzoon en nog iemand, onder de naar van Groven. 😉 Er is wel veel materiaal verkocht geweest. ja een 2266 Extra 4x4, en een 2256 een 2258 4x4.
Theuny
@StijnTheDeereDriver Ik dacht dat Groven "maar" 2 maaidorsers had 😅 zijn deze allemaal weg gegaan? En welke tractors heeft hij nog? EN heeft hij de oude vertrouwde maïshakselaar nog?
@Theuny en er was nog een Claas dorser! agrifoto.skyrock.com/1059295578-07-07-2007-Brustem…
Die hebben ze een 6 tal jaar gelden ingeruild op een jonger model, type weet ik niet meer.
Ik weet niet welk trekkers er nog zijn, ik weet dat er een 6R is met RTK GPS systeem.
De JD 6950 hakselaar is er nog maar staat te koop... jammer dikke Cummins blok erin!
Theuny
@StijnTheDeereDriver Groven is dus een veel groter loonwerker dan ik dacht 😁 Ik dacht dat die oude claas maaidorser was ingeruild voor de jd wts 😂 Had Groven ook nog een claas maïshakselaar?
@Theuny jaja en een trekker op 7, nop de claas is ingeruild op een claas dorser. Ja vroeger als ik me niet vergis een 860 met Mercedes motor.
Theuny
@StijnTheDeereDriver Ik dacht dat Groven een ongeveer even groot loonwerker was als Claikens 😂 blijkbaar een met de grootte van Hertigers 😂 Had/heeft Groven alleen maar 2 dewa's als silagewagens? En de nieuwe 6r wat je zei, is dat die wat hier voorkomt op 4:56 ?
@Theuny Ja dat zou je wel kunnen zegge, in bieten had hij wel een 2-fase systeem. Jup dat is hem! 2 Dewa's, 1 Vigneron 2as kipper en 1 Roagna 3asser kipper.
+1
Theuny
@StijnTheDeereDriver Oké, bedankt voor de info 😆 in de tijd dat Groven nog voor ons kwam maïs kneuzen, deed hij dat nog met een kneuzer achter de tractor. Ondertussen ook al zo'n 40 jaar geleden. Lang voor mijn tijd 😂
Theuny
@StijnTheDeereDriver Hey Stijn, hoe is het ondertussen nog met Groven? Heeft hij een nieuwe hakselaar gekocht en hoe was zn oogst deze zomer met de nieuwe t560?
@Theuny Van een nieuwe kneuzer weet ik niets, ik woon ondertussen ook al 4 jaar niet meer in die regio.. contact is wat verwaterd.. jammer.
Van de dorser weet ik wel dat hij goed heeft gegaan. 😉
Theuny
@StijnTheDeereDriver Ah toch? Want Maarten Hertigers en Johan wat met de pikdorser van Vanvinckenroye rijdt wisten te vertellen dat Groven niet veel te doen had met de t560. Heeft hij eigenlijk nog een van de oude 2200-serie's of de claas? Weet jij dat toevallig?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9640 WTS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!