Foto van een John Deere Meerdere, bezig met maïs hakselen.  Een JD 8-serie op de bult en een JD 8-serie voor de silagewagen, dat kunnen niet veel bedrijven loonbedrijf Vroege nazeggen.

John Deere Meerdere

Martin Holland
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met maïs hakselen. Een JD 8-serie op de bult en een JD 8-serie voor de silagewagen, dat kunnen niet veel bedrijven loonbedrijf Vroege nazeggen.

Reacties

sandermiedema3
1
8335r
Wij hebben dat gewoon dat is niet bijzonder
fendt 512c
Loonbedrijf Dekker Vriezenveen hef dat ook.
Martin Holland
Ja natuurlijk, ik zeg ook niet dat niemand dat heeft, maar bijzonder is het toch wel, want er zijn in Nederland zeker geen 10 loonwerkers die dat hebben.
ljdekker
Lijkt mij nou niet de meest ideale trekker op de kuil, zo`n 8000 serie.
JD3010
@ljdekker Waarom dan niet? Zijn iig wel zwaar.
ford8630power
Lijkt me niet bepaald een mooie strakke bult als de wagen er zo op staat.
ljdekker
@JD3010 gaat ook niet om de kilo`s, zwaar zijn ze inderdaad. Ik ga er vanuit dat er gewoon een powershiftbak in die trekker ligt met 4 versnellingen achteruit. Voor aanrijden is het het mooist als je gewoon een echte omkeerbak hebt.
JD3010
@ljdekker O zo, dat klopt wel. Zelf ken ik die series niet.
ljdekker
Ik neem aan dat hier nog dezelfde bak in ligt als de 800. en dat is een trekker die je `s morgens in de versnelling moet zetten en verder niet meer aan moet komen.
JBjohndeere
Mooi
Justin.JOHNDEERE
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!