Foto van een County 1884. 2600 draaiuren. de trekker is af fabriek geleverd zonder de banden omdat County die niet meer kon betalen. met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te stellen dat d

County 1884

RPCounty
Foto van een County 1884. 2600 draaiuren. de trekker is af fabriek geleverd zonder de banden omdat County die niet meer kon betalen. met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te stellen dat dit de mooiste en beste 1884 is die nog bestaat. let op in eerste lak van 1984!

Reacties

RobertvdH
@RPCounty Prachtig ding 😄 ! Hoeveel 1884's zijn er eingelijk gemaakt?
RPCounty
@RobertvdH Robert.er zijn er nog 13 bekend in europa en nieuw zeeland en australie. Er schijnen er meer dan 40 gebouw te zijn, hoewel de County registers niet zo ver gaan.
RobertvdH
@RPCounty Bedankt voor de reactie Richard. Das idd niet veel meer, jammer dat het niet precies bekent is hoeveel er gemaakt zijn.
ford5000
@RPCounty Voor geen goud te koop zeker?
Harm-J
@RPCounty Waar heb je deze foto`s gemaakt ??
Ford6000
Wat n beest,geweldig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 1884 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!