Foto van een Rumpstad EK30, bezig met poseren.op het typeplaatje staat:  2 EK30sik vermoed dat deze van eind 1958-1959 is

Rumpstad EK30

447 foto's van @fiatfan

fiatfan
Foto van een Rumpstad EK30, bezig met poseren.
op het typeplaatje staat: 2 EK30s
ik vermoed dat deze van eind 1958-1959 is

Reacties

jelledexta
Heb hem gezien ja. Denk dat ik er voorlopig even vanaf zie. Het is voor mij alleen een kwestie van aankoppelingspunten verlagen of kijken of ik de hefstangen nog in kan draaien. Als dit is opgelost zou het al een eind moeten lukken. Mocht ik van gedachte veranderen..
fiatfan
@jelledexta zag net op internet nog een advertentie van iemand die ook nog losse 111 risters aanbied. miss iets voor jouw ploeg?
jelledexta
@fiatfan Ik heb al zitten zoeken naar 111 rister maar google kent het woord niet.
jelledexta
@fiatfan bedankt! Wat is nou eigenlijk het grote voordeel van deze risters? Persoonlijk vind ik de risters die er nu op zitten erg mooi, mooie strijkplaten erop, keren goed. Wat is dan het grote voordeel van deze 111 wedstrijdristers??
fiatfan
@jelledexta jij hebt nu kleiristers. hiermee kun je op zandgrond wat harder rijden, wat met een wedstrijd niet altijd wenselijk is. op een wedstrijd laatst zag ik ze langs elkaar en het resultaat ligt toch veel aan de chauffeur...
jelledexta
@fiatfan Oke, maar voor een beginner zoals ik zou het toch al een hele prestatie zijn als ik er met deze kleiristers een beetje netjes mee kan ploegen denk.
fiatfan
@jelledexta gaat jouw ook wel lukken. goed oefenen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rumpstad EK30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!