Foto van een John Deere 9560R, druk bezig met Poseren.

Agritechnica in Hannover!. Geplaatst door JJ op 12-11-2013 om 21:21:13, met 16 reacties.

John Deere 9560R

Foto van een John Deere 9560R, druk bezig met Poseren.

Agritechnica in Hannover!

Reacties

wouter6030
Mooie foto en vooral mooie trekker echt wat een beest en die achter spatborden staan er echt mooi bij veel beter als die vierkante!!
caseboy
Op de achtergrond staat een wat oudere john deere. 6930 denk ik ofzo
JJ
@caseboy Dat is een zelfrijdende JD spuit.
S Schenning
@JJ
Voor welk bedrijf ben jij in hannover jasper?
JJ
@S Schenning Geen bedrijf dat iets met tractoren of machines doet. Of Facebook is sinds vandaag te vinden waar ik voor werk.
mats jw
Mooi daar in Hannover. De stands van de grote fabrikanten worden ook steeds professioneler
agricondor
@mats jw Jij wilt niet weten wat die grote fabrikanten betalen voor die stands.Dat loopt in de tonnen.en dan nog is alle transporten om het spul daar te krijgen en op te halen.En echt veel wordt daar niet verkocht op een beurs
mats jw
@agricondor Dat geloof ik graag. Het lijkt ook steeds meer een spelletje te zijn welke fabrikant de gekste, nieuwste innovaties laat zien. En zeker ook de stands. Maar gelukkig is het publiek daar de grote winnaar, dat maakt het wel weer leuk. Maar ik zag dat claas een complete trekker aan de muur heeft hangen?
JD 6430 The Best
Ik was er gister, toen was het hier op de JD stand echt smoordruk, kon niet normaal een foto nemen, was wel reuze gezellig verder daar. zat wel een dikke Rabe ploeg achter 😛
JJ
@JD 6430 The Best Dat geloof ik helemaal. Deze foto had ik gemaakt voor 9u smorgens. Dus dan is er nog weinig volk. Was een hele leuke week.
JD 6430 The Best
Ja dan is het lekker rustig, heb je ook de stand met de frontrooiers gezien? Van Tolmac?
JJ
@JD 6430 The Best Die in dezelfde hal stonden als Grimme?
JD 6430 The Best
@JJ Ja, vlakbij APH.
JJ
@JD 6430 The Best Ja dat heb ik gezien. Stond zelf de hele week in hal 24.
JD 6430 The Best
@JJ daar stond de baas van ons mechanisatie bedrijf bij, Mijno van Dijk, ik ben ook door 24 geweest, toen we terug gingen naar de uitgang, we hebben toen niet echt alles bekeken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9560R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!