Foto van een John Deere 7215R, bezig met maïs hakselen.Brosens Essen met één van hun vele transport-combinaties.  http://www.maishakselaars.nl/

John Deere 7215R

Martin Holland
Foto van een John Deere 7215R, bezig met maïs hakselen.
Brosens Essen met één van hun vele transport-combinaties.

maishakselaars.nl/

Reacties

franky-pieters
@Martin Holland
Deze is echt fantastisch Martin !!!
Martin Holland
Ja dat is een heel mooi span!
wouter_
Op droge hoeken werkt dit misschien mooi, maar je hebt ze waarschijnlijk nog niet op nattere percelen hiermee bezig gezien?
Martin Holland
Als het nat is ben je met zo'n combi wel in het nadeel inderdaad, maar eigenlijk ben je dat met alle gewone silagewagens of kippers. Dan moet je toch aan de gang met aangedreven wagens, ballonbanden, rupsen, etc., dus zo veel verschil maakt dat denk ik niet.
wouter_
@Martin Holland
Bij ons hebben ze ook maïs afgedaan. Maar ze konden niet alles af krijgen.
Dit maïsseizoen waren aangedreven wagens op veel plaatsen niet slecht geweest volgens mij. Maar het draait daar enkel om capaciteit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!