Foto van een New Holland TG, bezig met dumperen.Deze foto is in 2008 gemaakt in de buurt van Aardenburg, meer weet ik er eigenlijk niet over te vertellen, niet welk type of van wie hij was.

New Holland TG

Martin Holland
Foto van een New Holland TG, bezig met dumperen.
Deze foto is in 2008 gemaakt in de buurt van Aardenburg, meer weet ik er eigenlijk niet over te vertellen, niet welk type of van wie hij was.

Reacties

NHtvt135
Ik kom zelf uit de buurt van Aardenburg en ik denk dat ik wel weet waar dit was, hier waren ze toen volgens mij hopen grond aan het weg rijden vanaf een plek die nu dus wat afgegraven is. Van wie deze combi is weet ik niet ik zou wel denken dat het van een belg is maar ik zie geen nummerbord dus zal dan wel een hollander zijn.
Martin Holland
Het was in ieder geval aan een doorgaande weg vlakbij Aardenburg, en er stonden van die protestborden van 'goede landbouwgrond verdwijnt voor natuurgebied' en dat soort dingen.
bart99
Lelijke zwaailampen vind ik dat, geef mij maar een dubbele zwaailamp 😄
simon369
Trekker was van P. Blomme uit Adegem (België), zo te zien met een dumper van De Feijter.
Type moet je aan @MMaarten vragen, hij heeft vast nog wel ergens een foto waarop het leesbaar is.
MMaarten
Quote @simon369:
Trekker was van P. Blomme uit Adegem (Belgi�), zo te zien met een dumper van De Feijter.
Type moet je aan @MMaarten vragen, hij heeft vast nog wel ergens een foto waarop het leesbaar is.
Ik denk dat dit nog ten tijde van Blomme moet geweest zijn zoals je zegt. Blomme reed allesinds met zo een VGM en die zwaailichten herinner ik mij ook nog.
franky-pieters
@simon369
Trekker is een TG 255, stickers zijn er blijkbaar afgevallen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TG ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!