Onze shovel voor de bult.. Foto is geplaatst door Valtraboerties op 22-11-2013 om 19:05:56, met 14 reacties.

schaeff SKS 631

Valtraboerties
Onze shovel voor de bult.

Reacties

Valtraboerties
@JohnDeere5720

dankje voor de stem.
JohnDeere5720
@Valtraboerties Werkt dat een beetje met z'n snijder er voor op, (loonwerker heeft het ook maar dan groter dus dat weet ik wel) maar ik bedoel omdat z'n bek/bak veel weegt voor een kleinere shovel en dan komt er nog inhoud in ook. Wil dat een beetje :?
Valtraboerties
@JohnDeere5720

Het is inderdaad wel een machtig gewicht wat je er in hebt zitten, vooral als je de bak bijvoorbeeld bomvol met mais of natte kuil hebt zitten deint ie behoorlijk. ook in de bochten gaat ie mooi schuin om dat de assen dan kort op mekaar komen en de shovel lekker instabiel word. verder werkt het machtig mooi omdat je er een hele strakke kuil mee houd.
JohnDeere5720
@Valtraboerties Oh ok ja, wij hebben ook wel gekeken voor z'n grijper... maarrrr die zou echt veel te zwaar zijn voor ons shoveltje, 1000kg kan ie hebben, dus er zou niks voor de inhoud overblijven.
Valtraboerties
Ja precies, dit is een 5.5 tons shovel, voordat die eens voorover duikelt moet je nog al, met die zwenkgiek wil ie wel best opzijvallen 😃
Valtraboerties
@sametje dankje wel voor je stem!
JD5620
@Valtraboerties mooie shovel en kuilhapper krijg je een kuilhapper met dichte bodem wel goed in de bult??
Valtraboerties
@JD5620

je kunt de plaat die je hier ziet ook opklappen zodat je alleen maar punten hebt, en dan krijg je hem er wel in, anders hoef je het niet te proberen nee,
Valtraboerties
@JD5620

Ook bedankt voor je stem trouwens
newholland6640
Vorig jaar was de cabine eraf weet je nog :lol: ?
Valtraboerties
@newholland6640

ja dat weet ik beter dan jij 😃
newholland6640
@Valtraboerties

En ik weet ook nog dat jouw pappie niet boos is geworden :lol:

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de schaeff SKS 631 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!