Echte liefhebbers zijn het, de gebroeders Van Hemelrijck uit Hamme-Merchtem (B). Hun materiaal is niet het jongste maar staat steeds piekfijn in orde. Deze Ford TW 25 met Record silagewagen rijd nog s

Ford TW 25

MMaarten
Echte liefhebbers zijn het, de gebroeders Van Hemelrijck uit Hamme-Merchtem (B). Hun materiaal is niet het jongste maar staat steeds piekfijn in orde. Deze Ford TW 25 met Record silagewagen rijd nog steeds trouw mee in de maisoogst.

Reacties

caseboy
Prachtig zo'n machtige ford
Ritchie
Bij deze loonwerker rijdt/reed toch ook wel eens een Landini mee? Heb daar vorig jaar nl foto's van gezien dacht ik.
MMaarten
@Ritchie Dat is niet het zelfde bedrijf. Het klopt wel dat Van Raemdonck uit Melsele (B) ook met een Ford TW 25 en Record reed, die ik vorig jaar gevonden heb. Het was dat bedrijf waar er een Landini mee reed met een Dewa enkelas silagewagen. Dit is Van Hemelrijck uit Hamme-Merchtem (B), tevens ook vorig jaar ontdekt.
ford5000
Zo zouden er nog veel meer rond moeten rijden tegenwoordig!
MMaarten
@ford5000 Daar ben ik het met eens!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!