Foto van een Case IH Farmall 105U, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johndeerefavo op 27-11-2013 om 19:42:43, met 29 reacties.

Case IH Farmall 105U Pro

johndeerefavo
Foto van een Case IH Farmall 105U, bezig met poseren.

Reacties

JohnDeere5720
Mooi trekkertje, cabine stonk wel heeeeeeel erg.
johndeerefavo
@JohnDeere5720 Niks geroken
JohnDeere5720
@johndeerefavo Oh, dan was het die ernaast 😛
giant-kevin-jd
@JohnDeere5720 het is een mooi trekkertje kwa uiterlijk maar de versnellingsbak valt tegen heb er 2 weken geleden op gereden.
JohnDeere5720
@giant-kevin-jd oh das jammer...
hoezo slecht dan? niet in de versnelling willen enzo?
johndeerefavo
@giant-kevin-jd Nieuwig heid denk ik eerder 😉
casejxu
@giant-kevin-jd verder wel goed?? wij overwegen ook de aanschaf voor zo'n trekker
giant-kevin-jd
@casejxu hij schakelde heel stroef en voor de groepen moet je stilstaan. weet niet als jullie een claas dealer hebben maar dinsdag op een claas arion 410 gereden en dat rijdt veel mooier en prijs is bijna hetzelfde.
giant-kevin-jd
@JohnDeere5720 ja en moet stilstaan voor de groepen te schakelen zei de dealer
casejxu
@giant-kevin-jd ik wil geen claas 😉 principe kwestie... en aangezien case ons huis merk is en wij zeer tevreden zijn over de dealer ( en het product ) zal der ook cker niks anders komen
johndeerefavo
@casejxu als het je huis merk is , zou ik geen andere nemen ! Verder mooie trekkers hoor , welke dealer hebben jullie dan ?
casejxu
@johndeerefavo asjes . zit in alkmaar
johndeerefavo
@casejxu Oke , ik dacht Oosterhof 😉 prima trekker met mooie opties vond ik. Zijn deze trekkers ook te verkrijgen met vooras veering en cabine veering ?
giant-kevin-jd
@casejxu dan zou ik voor een maxxum gaan rijdt veel mooier
johndeerefavo
@giant-kevin-jd klopt , rijd machtig mooi met multicobtroller !
giant-kevin-jd
@johndeerefavo ja 9 november bij maessenbv getest super mooi! alleen traag in reactie
casejxu
@johndeerefavo zover nog niet in verdiept 😛
casejxu
@giant-kevin-jd dat werd ons ook verteld. Dat is ook een overweging waard. Heb ze nog niet en die zin vergeleken dat we gaan twijfelen. Denk nl dat een Maxxum zwaarder is en dat willen we niet
giant-kevin-jd
@casejxu ik weet niet hoeveel hectare hebben jullie? koeien? varkens? en wat voor machines?
casejxu
@giant-kevin-jd 35 hectare en melken 50 koeien. Doen al t werk op gras rijde na zelf en nu met 90 pk
giant-kevin-jd
@casejxu oke bemesten ook? en in de toekomst willen uitbreiden?
SJB533
Ik, SJB533 en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren Case IH Farmall 105U (Poseren) naar Tractoren Case IH Farmall 105U Pro (Poseren)
casejxu
@giant-kevin-jd ja bemesten ook... En groeien is cker een wens. 100 tot 120 en toch wel zo.n 60. Hectare.... Liefst iets meer ivm wat balen handel
giant-kevin-jd
@casejxu wat voor machines hebben jullie nu? opzicht is de farmall geen verkeerde trekker maar als je dan op de maxxum stapt heb je al direct veel meer ruimte en is luxer. maar ze vallen allebei in de vamil mia en de maxxum is met adbleu en de farmall niet de maxxum is wel 10,7 % zuiniger dan een john deere
casejxu
@giant-kevin-jd mesttank 6 kuub. Maaier 2.75 meter zonder kneuzer. Kieper 12 ton... Dit zullen de zwaartse klussen zijn... Aleen onze gebouwem zijn niet heel hoog dus daarom beter de farmall... Idd maxxum heb ik goeie ervaringen mee bij kennissen en die bevalt me ook wel... T zal een overweging worden na hopelijk wat demo dagen met beide trekkers..

Dat ze zuiniger zijn heb iik ook al ervaren. Er zal hier sowieso nooit een jd komen
casejxu
Mesttank 6 kuub klinkt niet veel trouwens maar met een 5 meter bemester en op veen moet 90pk al erg werken voor 5 kuub
giant-kevin-jd
@casejxu ja een maxxum al direct wat hoger wij hebben een john deere 2250 en een john deere 6120 wij hebben de 6120 ook op lage banden omdat anders de dubbellucht niet meer paste en anders ook niet meer in de schuur maar hebben nu een nieuwe stal en loods gebouwd dus nu passen ze er goed in.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Farmall 105U Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!