Foto van een John Deere W660, bezig met poseren.Hennep oogst in Frankrijk.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=590516771016162&set=pb.289983711069471.-2207520000.1385805839.&type=3&theater

John Deere W660

Foto van een John Deere W660, bezig met poseren.
Hennep oogst in Frankrijk.

Reacties

Nieuwe map aanmaken John Deere - W660 - Poseren
claasxerionfan
Heb je ook werk foto's
JD3010
Ik, JohnDeere5720 en erik9831 hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere W550 (Poseren) naar Tractoren John Deere W660 (Poseren)
@claasxerionfan Helaas staat er geen werkfoto bij, je kan misschien de foto graaf contacteren via de link:
@claasxerionfan Helaas staat er geen werkfoto bij, je kan misschien de fotograaf contacteren via de link:
erik9831
@claasxerionfan

dit is iets wat er op lijkt ...

NewHolland94
Daar worden de toppen er alleen afgemaaid?
huub
@NewHolland94 de toppen worden gemaaid en gaan in de bunker en worden als veevoer gebruikt en de stengels worden op zwad gemaaid en later geperst.
Nog een foto:

Newholland-Fendt
@huub Wij gebruiken gewoon de gehele plant als voer, en juist de stengel is belangrijk als hooivervanger, voor de pensprik. Dus wat zijn de voordelen van alleen de toppen maaien dan? Veel voederwaarde zit er niet in dacht ik, maar ik kan het mis hebben.
huub
@Newholland-Fendt dat kan ook, bij de machine in het filmpje, en volgens mij ook bij de machine op de foto, wordt het gedaan zoals door mij beschreven.
Newholland-Fendt
@huub Oke maar weet jij wat hier het voordeel van is?
huub
@Newholland-Fendt de stengel wordt voor de vezels gebruikt, het blad is daarvoor niet bruikbaar, als je dit apart kan oogsten heb je dus 'gratis' veevoer, volgens mij zit er in het blad nog wel wat voederwaarde.
RobinBos
@huub kunnen ze uit die koppen niet het zaaizaad dorsen?
die beide bekken zitten aan een maaidorser omdat er zaad geoogst moet worden neem ik aan.
huub
@RobinBos kan ook.. denk ik 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere W660 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!