Foto van een Terex Dumper, bezig met maïs hakselen.JP Gobin Beernem, 2005. Foto is geplaatst door Martin Holland op 02-12-2013 om 17:54:48, met 8 reacties.

Terex Dumper

Martin Holland
Foto van een Terex Dumper, bezig met maïs hakselen.
JP Gobin Beernem, 2005

Reacties

MMaarten
Het water komt mij in de mond! Prachtig prachtig!
Martin Holland
Jammer dat het gebruik van een dumper in de mais eigenlijk nooit verder is doorgezet, het is volgens mij gebleven bij Vergauwe, Snick, Gobin en Fonteyne.. Of misschien toch nog iemand anders?
MMaarten
@Martin Holland Verder weet ik ook niet direct andere namen. Tegenwoordig is het enkel Snick die nog met dumpers rijd, Vergauwe maar af en toe.
westzeeuwsvlaming
Ik heb loonbedrijf Carpentier enkele jaren terug nog bezig gezien in de bieten met een Volvo BM knikdumper. Is wel geen mais, maar toch mooi om te zien.
MMaarten
@westzeeuwsvlaming Carpentier uit Warneton neem ik aan?
westzeeuwsvlaming
@MMaarten Carpentier stond erop. Was in de buurt van Kortrijk
MMaarten
@westzeeuwsvlaming Carpentier is van Warneton, dat is tegen de West-Vlaamse grens.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex Dumper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!