Foto van een Siloking Mengwagen 18 kuub, druk bezig met Voeren.. Geplaatst door trean op 04-12-2013 om 11:36:53, met 14 reacties.

Siloking Mengwagen 18 kuub

Foto van een Siloking Mengwagen 18 kuub, druk bezig met Voeren.

Reacties

deutzfancrissie
Dapper deutzje hoelang gaat dat goed?
trean
@deutzfancrissie Het is een 6507C dus een viercilinder zonder turbo. Met een evengrote demowagen (zie profielfoto) hebben we al 10 weken gedraaid en dat ging goed dus dit moet hij zeker een paar jaar uit kunnen houden. Zit wel een vetragingsbak op en hier zit geen afvoerband op dus het vraagt tijdens het voeren maar even hydraulisch vermogen.

En wat zou er stuk moeten gaan? De aftakas koppeling is een paar maanden geleden al vervangen toen hij nog voor de oude peecon stond. Dus die gaat niet zomaar stuk. En als je de trekker eerst warm laat draaien en na het voeren even af laat koelen, dan heeft die er weinig van te leiden.
fendt trekkertje
@trean bij bijker weg nie? en die happer ook?
trean
@fendt trekkertje klopt via bromach gekocht en door bijker afgeleverd was geen dealer dichter bij van siloking.
Dit is 35 km rijden voor ons.
Heb je gister deze wagen zien rijden? Of nog met de demowagen.

We hadden al een happer maar nu met een grotere wagen ook en iets bredere happer gekocht. komt iets beter uit met breedte van de sleufsilo's
fendt trekkertje
@trean aha oke vandaar.
nee ik zag het op hun facebook pagina staan en ik kijk even op tf en zie dezelfde combi hier staan...
trean
@fendt trekkertje oké die pagina heb ik niet geliked, dus dat ha dik nog niet gezien. waarschijnlijk komt binnen kort onze oude wagen ook bij hun op de site. Staat nu nog bij ons in de schuur omdat we een demowagen hadden.
JD5620
@trean hoeveel pk heeft die Deutz ???
trean
@JD5620 65 pk
jan940
Die siloking mengwagens draaien inderdaad licht wij hebben een 80 pk renault voor een 30 kuub staan die kan hem ook doen
trean
@jan940 ook met een versnellingsbak zeker.
jan940
Klopt werkt super maar dan zonder bandje die prakke gaat alleen maar stuk
trean
@jan940 kunnen jullie achteruit rijdend lossen? Wij niet dan rijden we over het net geloste voer heen.
jan940
Wy rijden gewoon vooruit door de stal wel zo makkelijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Siloking Mengwagen 18 kuub ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!